Sari la conținut
Acasă » Urmatoarea ta cursa spre Austria

Urmatoarea ta cursa spre Austria

  Transport Romania – Austria, mai simplu nu se poate

  Transport Romania – Austria

  Stim ca majoritatea calatorilor nostrii merg in Austria la lucru, cu grijile si problemele dupa ei. Din acest motiv nu dorim ca procesul de rezervare si efectuare a serviciului de transport perosoane Romania Austria sa fie unu complicat si cu batai de cap.

  Rezervare si Confirmare

  Rezervarea se face telefonic, din confortul casei dumneavoastra. Ne apelati, ne spuneti din ce oras al tarii doriti sa plecati, unde doriti sa ajungeti si aveti rezervarea facuta. Confirmarea rezervarii se face in acelasi apel sau, daca ziua de plecare sau cerintele sunt diferite fata de ce oferim in grila, confirmarea rezervarii se va face dupa maxim 2 ore.

  Calatoria Spre Austria

  O data rezervat si confirmat locul un sofer se va deplasa la locul de intalnire stabilit anterior pentru a va prelua. Va va prelua pe dumneavoastra, bagajele pe care le aveti si restul persoanelor din zona.
  Dupa ce toti pasagerii s-au imbarcat se pleaca spre Austria cu microbuze curate, ingrijite, conduse de soferi profesionisti. Pasagerii nostri se deplaseaza in maxima siguranta si confort, fara nici o grija.

  Destinatia Austria

  O data ajunsi in Austria soferii se vor deplasa catre adresa comunicata de catre pasager si va va lasa in fata locuintei, se va asigura ca sunteti in siguranta si dupa parasirea microbuzului, pana la intrarea in locuinta. Daca este nevoie veti fi ajutati cu bagajele.

  Transport Romania – Austria

  Fara nici o grija, in conditii de siguranta si confort, calatoriti din Romania pana la adresa comunicata din Austria.