Sari la conținut
Acasă » Urmatoarea ta cursa din Austria

Urmatoarea ta cursa din Austria

  Transport Austria – Romania, mai simplu nu se poate

  Transport Austria – Romania

  Dupa perioada de lucru, mai sa va faceti griji in privinta transportului Austria Romania, spre casa, nu va lipseste. Din acest motiv procesul de rezervare si efectuare a serviciului de transport perosoane Austria Romania este unul simplu. Fara bataie de cap.

  Rezervare si Confirmare

  Rezervarea se face telefonic, ne apelati, ne spuneti adresa de unde doriti sa plecati, unde doriti sa ajungeti in Romania si aveti rezervarea facuta. Confirmarea rezervarii se face in acelasi apel sau, daca ziua de plecare sau cerintele sunt diferite fata de ce oferim in grila, confirmarea rezervarii se poate face dupa maxim 2 ore.

  Calatoria Spre Romania

  O data rezervat si confirmat locul un sofer se va deplasa la adresa din Austria comunicata de dumneavoastra pentru a va prelua. Atat pe dumneavoastra cat si bagajele pe care le aveti.
  Dupa ce toti pasagerii s-au imbarcat se pleaca spre Romania cu microbuze curate, ingrijite, conduse de soferi profesionisti. Pasagerii nostri se deplaseaza in maxima siguranta si confort, fara nici o grija.

  Destinatia Romania

  O data ajunsi in Romania, in functie de destinatie, zona tarii. Exista posibilitatea schimbarii microbuzului pentru o calatorie cat mai eficienta. Soferii se vor deplasa catre zona tarii in care trebuie sa ajungeti si va vor lasa in locul stabilit anterior.

  Transport Austria – Romania

  Fara nici o grija, in conditii de siguranta si confort, calatoriti din Austria in Romania alaturi de noi.
  Cursele sunt organizate intr-un mod eficient astfel incat dumneavoastra sa petreceti cat mai putin timp de drump si sa ajungeti in cel mai scrut timp acasa, la cei dragi.