Sari la conținut
Acasă » Transport Persoane Austria si Germania

Transport Persoane Austria si Germania

  Transport Persoane Austria si Germania – Balint Tour

  Cu o experienta de peste 17 ani in domeniul transportului de persoane international, din Romania spre Germania si Austria, dorim sa continuam sa va oferim aceleasi servicii ireprosabile ca pana acum.

  Balint Tour – Transport Romania Germania

  Efectuam curse regulate din Romania in Germania la adresa cu microbuze 8+1, curate, intretinute, servisate la timp si inspectate tehnic riguros.
  Punem accent pe Siguranta si Confortul dumneavoastra
  Preluam persoanele din Romania si le transportam pana la adresa din Germania, fara exceptii.
  Pentru ca stim ca peste 90% din dumneavoastra mergeti la munca in Germania, preturile noastre sunt echilibrate, si nu au costuri ascunse. Pretul comunicat de catre colegele noastre sunt fixe si nu suporta modificari pe traseu. Inclus in pretul comunicat aveti si transportul a 2 bagaje , de maxim 20 kg.
  Fie ca doriti sa calatoriti din Germania in Romania, din Romania in Germania, sau doriti sa trimiteti un pachet acasa, noi va stam la dispozitie, cu placere si profesionalism.
  Stim ca viata in strainatate este grea si nu dorim sa o facem si mai grea, dorim sa aveti o calatorie cat mai linistita si placuta

  Balint Tour – Transport Romania Austria

  Efectuam curse regulate din Romania spre Austria, la adresa, fara exceptii.
  Accentul pe siguranta si confortul pasagerilor nostrii nu va lipsi niciodata.
  Persoanele preluare din Romania vor ajunge la adresa stabilita, fara nici o exceptie.
  Pentru ca stim ca viata in strainatate este grea, nu dorim sa vi-o facem si mai grea. Preturile comunicate de catre colegele noastre sunt fixe, si nu suporta modificari pe parcursul calatoriei. Inclus in pret veti avea tot timpul 2 bagaje, max. 20 kg.
  Fie ca doriti sa calatoriti din Romania in Austria, din Austria in Romania, sau doriti sa trimiteti un pachet, va stam la dispozitie cu cea mai mare placere si profesionalism.
  Nu ne dorim sa avem o colaborare tranzactionala cu calatorii nostrii, dorim sa avem parteneri in calatorii,

  Confort și Siguranță:

  Dincolo de simpla călătorie, pentru Transport Persoane Austria si Germania ne străduim să oferim un confort deplin pasagerilor noștri. Interiorul vehiculelor noastre moderne este conceput pentru a crea un mediu plăcut și relaxant. Scaunele ergonomice și dotările premium transformă călătoria într-un adevărat moment de relaxare.

  Siguranța călătorilor este prioritatea noastră. Dotările moderne, precum sistemele avansate de asistență la conducere, se completează cu selecția riguroasă a șoferilor noștri profesioniști. Astfel, fiecare Transport Persoane Austria si Germania este nu doar comodă, ci și sigură, oferindu-ți liniștea necesară în timpul deplasării.

  Flexibilitate și Punctualitate:

  Ințelegem nevoia de flexibilitate în programare și de respectare a termenelor limită, mai ales pentru cei ce călătoresc în scopuri de serviciu. Itinerariile bine planificate asigură că ajungi la destinație la timp, iar serviciile personalizate se adaptează la nevoile individuale ale fiecărui călător.